Smartbilder

SmartBilde

Bruk et smartbilde - personaliser og overrask! Imponer mottakeren med en visuell presentasjon på et nytt nivå. Her kan du vise mottakerens navn på nye og spennende måter som de færreste har sett før.

smartbilde_pakke

Du kan vekke interesse og få generert navn, eller annen informasjon, i en rekke ferdigdefinerte SmartBilder. Vi kan også lage spesialtilpassede SmartBilder som passer perfekt for ditt behov, kampanje og mottakerne. Bildene kan gjerne brukes i kombinasjon med en e-postutsendelse, webside eller trykksak.

Mulighetene er mange, og SmartBildene kan lages på flere måter. De variable tekstene kan fremstilles fra fonter, ved at bildeelementer formes som ord eller ved at man bygger et eget alfabet med bildeelementer. Vi hjelper deg gjerne med dette, og mottakeren blir garantert positivt overrasket!

Alt henger sammen

Vi har også mulighet til å bruke dette sammen med våre andre løsninger, slik at SmartBilde brukes i kampanjer, nyhetsbrev, spørreundersøkelser eller liknende. Vi kan til og med endre bildet i en kampanje ut i fra hva mottakeren gir av informasjon i en kampanje. For eksempel hvis det innbys til et middagsarrangement, og mottakeren svarer at han eller hun er vegetarianer. Da kan vi endre bildet i resten av kampanjeoppsettet til å være av en innbydende vegetarrett, fortsatt med SmartBilde funksjon med navn eller liknende.